dimarts, 11 d’agost de 2009

L'Aina al grau dels matxos

La idea era acabar la via abans de que naixés l'Aina però suposo que al ser la primera via i que la roca s'ha de netejar molt ha fet que s'endarrerís una mica (només nou mesos jejeje ...).

Ahir per fi vam poder probar-la, encara que no la vam encadenar. L'Andreu comentava que podia ser 6a+, jo crec que pot ser 6b i la Eli diu que és més, així que de moment li posem 6b i a veure que opinen els repetidors.

Ara que ja la han provat els pares, us convidem a que vingueu a provar-la, demà a la tarda tornarem a anar-hi per si algú és vol apuntar.

Lloc: Grau dels matxos al final de tot .....
Aparcament: El propietari ens va comentar que aparquem els cotxes després del bosc on hi ha una esplanada, no aparquem al camí ni als forats del bosc (que abans utilitzàvem). És pot baixar per la canal equipada que hi ha.
Intentem respectar-ho ja que cada vegada hi ha més cotxes.

Ressenya:Finalment donar les gràcies a la Eli i l'Aina per les hores que he hagut de dedicar per poder acabar la via. A l'Andreu, Miquel, Caldes, etc ... per la paciencia d'ensenyar-me a equipar i compartir un lloc on poder equipar vies d'escalada.

A tots les que m'heu ajudat (Pere T., Metal, Jaume, etc ..)

I a tots els que entendreu que és la meva primera via i que segur que alguna cosa es podria millorar.
Espero que sigui la primera de moltes i que us agradi molt. I sobretot que algún dia l'Aina hi pugui escalar !!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Jo sempre estic investigant en línia per obtenir consells que em pugui beneficiar. Gràcies!