diumenge, 5 de juliol de 2009

Vall de Boí

Això dels cangurs funciona, aquesta vegada no només venen els avis sinó que també s'apunten els tiets .. això és un luxe !! I es que amb aquesta nena que es porta tant bé és facil trobar voluntaris !!


El plan es anar a la vall de boí , un d'aquests llocs que ens permeten escapar de la calor i disfrutar del granit, que ens encanta. Com sempre no podem fer gaires plans però tenim dues posibilitats o fer tàpia amb el GEAMM o fer esportiva amb en Miki, Laura, Dani i Sara. El divendres sopant a Erill la vall, veiem que els cangurs tenen plans per tot el dia, així que decidim anar a dormir a la presa i mirar quina tàpia fer i deixem l'esportiva per diumenge.


Ens llevem força d'hora i pujem al primer parking on ens trobem amb el Ferran, la Carla, la Laura, el Carles, la Núria i el "Ciscu". Ens diuen que van a l'agulla de comalestorres a fer la pistacho i la blues així que després de parlar-ho una mica carreguem el material i anem amb ells.
Al final ens decidim per la pistacho i fem tres cordades mentre la Laura i el Carles van a la primera agulla. Mentre ens preparem a peu de via veiem com apareix el Luichy, s'ha de reconeixer la gran feina que ha fet per equipar totes aquestes vies i la multitud de ressenyes i llibres que ha publicat, fa gràcia que ens demani el seu llibre per mirar la longitud dels primers llargs de la blues.
La via comença amb un pas molt fi que no saps com agafar-lo, però una vegada t'acostumes la via és molt bona com a mínim els llargs que vam fer.

Vam arribar al terçer llarg i ens vam baixar !! és curiòs però comença a ser costum això de baixar-se de les vies, a veure si serà un efecte d'anar amb el GEAMM ?? O potser això de ser pares que ens ha fet més prudents ??
Vam baixar-nos pel fred i perquè el temps semblava que empitjorava, vas a cavallers per escapar de la calor i et baixes pel fred, i lo pitjor es que arribes a baix i fa un sol meravellòs.
No podem contactar amb els que estaven fent esportiva així que dinem i ens anem a Boí amb moltes ganes de veure l'Aina.
El diumenge tothom anava a fer esportiva i ningú sabia a on, així que anem a African Wall fem tres vies i ja s'ens fa la hora de marxar.
En resum un gran lloc, poca escalada i molta gent coneguda que fa que no tinguem temps per estar amb tots. Tornarem !!

5 comentaris:

un tal pinxo ha dit...

Ieeeppp!!!...el de la foto soc jo. Que guapo ja casi soc famos...jeje. Una abraÇada de un bloquero...jeje

Pere T. ha dit...

Ei!
Què vol dirs amb això de "baixar-se per l'efecte GEAMM"??.. ja et pillarem ... ja!!
Je je je
Amunt i a saco... què en Ferran i la Carla si van fer cim!
Una abraçada i petonets a tots dos!

Alfredo ha dit...

Si si si si,,excusas que si llueve,que si hace frio,que si los del GEAMM que han traido el virus de bajarse ya ya ya..
Darme otra excusa jajaja,la de ser padres..la verdad que a uno le ""asienta"" un poco mas la cabeza.

cuidaros

Vilanimal ha dit...

... voleu dir que això de baixar-se és la escusa per anar a veure le vostre Aina ?????????

Petonets.

Jaume Ors.

Carla ha dit...

El Pistacho asesino, una altre via que em feies de guia Eli ! - llarg facilet, el passet difícil està a aquí, jo he passat per allà... - com a la via " camí del tro". Les dues vies queden pendents tb per a mí. Ja que les vem començar junts ... podriem acabar-les junts també, què us sembla ??

un somriure pels tres!
i Bones vacanes per Mallorca !