dilluns, 13 de juliol de 2009

Descubrint escoles per nens al Ripollés

Després d'uns caps de setmana gaudint de cangurs per poder fer via llarga i abans de fer les maletes i marxar cap a Mallorca, decidim que és el moment de tornar a escalar els 3 junts. Així que el cap de setmana passat enfilem cap al Ripollés amb ganes de saber com aniria.
El dissabte anem a Vilamanya, a la guia diu que és un sector per anar amb nens i anem a comprovar-ho. L'escola es troba entre Ribes i Queralbs, amb 5 minuts d'aproximació i bon peu de via per plantar la tenda a l'Aina, així que ja tenim un altre lloc a la llista!

Anem al sector Slap, ja que té un peu de via més ample (com canvíen els criteris per escollir escoles,sectors,vies...).

Comencem amb un 6a molt assequible, Com un susurro, aquí les vies no són gaire llargues (15-18m), però ja ens va bé per si la peke protesta.

Després fem el 6c+ del costat L'home és la mesura de totes les vies, aquí ja es comencen a posar les coses a lloc i ens donem compte que portem masses caps de setmana fent plaquilles, no ens enrecordàvem de les vies curtes i intenses, com patirem a Mallorca!!!

Aprofitem que la nena fa la migdiada i anem més enllà a fer dues vies més: 5cms.de pèl al pit (6a+) i Picsi (6b+), vies que segueixen la tònica de l'escola i que fan que desitgem que l'Aina es desperti, per descansar els braços. En definitiva, un bon sector per escalar amb nens, amb vies curtetes però guapes.

El diumenge, després de que el dissabte ens plogués i pedregués, vam anar a un lloc que molta gent ens havia recomanat, Castell de les Dames a Gombrén. Concretament al sector de Baix.

Un cop muntat el tinglado i l'Aina jugant a la tenda, comencem a escalar. De seguida veiem que ens tocarà patir, el sector és molt guapo i les vies semblen molt guapes, però has d'anar fort i no era el nostre cas. Així que, fem l' Esquellot (6b), via sense nom (6a+), Ganàpia (6c+) i el Tripartit (6c+).


Comença a ploure, recollim i marxem amb molt bones sensacions però amb molts deures també. A veure com va per Ses Illes...

1 comentari:

Carla ha dit...

Tant petita i ja conduint una cali... unos tanto i otros tan poco...

Sou genial, un petonet!.