dilluns, 18 de maig de 2009

Escalades al VI+

L'Aina aviat ja farà set mesos i aquest sisè més hem fet molt més del que ens podríem imaginar.

Hem tingut molta sort amb la multitud de cangurs disponibles (avis, tiets, amics) i gràcies a ells estem tornant a escalar regularment.

En Jaume ens anava fent enveja explicant-nos les sortides que feien amb el GEAMM i ens deia que ens havíem d'apuntar a alguna de les sortides, després de no atrevir-nos a anar a Calanques, al final ens vam apuntar al monogràfic d'artificial i hem conegut a un grup de gent que com ens deia en Jaume "son super macos".

No vam tenir gaire sort amb el temps durant el monogràfic, però vam aprendre tècniques que esperem posar en pràctica aviat, i sobretot vam conèixer molta gent amb ganes d'escalar i de passar-s'ho bé.

Pel pont de Maig vam estar al voltant de Vilanova de Meià.

Divendres volíem anar a la Antepauta per provar una de les escoles recomanades, però al no trobar el desviament vam acabar a Alòs de Balaguer i vam descobrir un petit sector que també reuneix tots requisits.

Vam veure el Pere T., l'Ester i el Sergi que anaven a fer la Olga fronteres, però amb l'Aina la via llarga haurà d'esperar.

No hi havien gaires vies (unes 20, grau baix, plaques, 15 metres). Però el lloc és molt maco i les vies estaven força bé. Així que un bon lloc per anar amb nens.

El dissabte gràcies a que l'Aina estava amb els avis, vam fer la Necronomicon (que la teníem pendent). La Sara és va estrenar en via llarga, mentre que el Miki la Laura i el Dani van fer "a donde vas vicente".

El diumenge després de la ressaca del Madrid-Barça, sense comentaris, vam deixar els plans que teníem a la paret dels arcs i vam anar a la Pauta.

Ens vam trobar al Ferran i uns amics, que fins i tot ens van donar les ressenyes. Ens van agradar molt les vies però vam haver d'escalfar amb un 6b/+ ja que no hi havia gaires vies fàcils, i amb tres vies i el sol que feia en vam tenir prou.

Entrades pendents (castell s'espasa, Malanyeu i pedraforca).

3 comentaris:

Pere T. ha dit...

Un plaer!
Hi haurà més.... the show must go on!

Ujamaors ha dit...

... ja teniu una altre ... gran familia !!! Un petó molt fort als tres !!!

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.