dilluns, 13 d’abril de 2009

Escalem al V+ (cinquè mes)

Després de gairebé 6 mesos després de que neixi l'Aina, ens decidim a sortir uns quants dies a escalar.

Una de les coses que més ens ha canviat són les activitats del cap de setmana, hem intentat seguir fent activitats a la muntanya però conscients que la familia vol estar amb l'Aina, que no ha fet un hivern gaire agradable i la por per lo debil que és un nadó.

El primer mes novembre, amb el fred que va fer i amb la il·lusió de les dues families (és la primera neta de les dues) vam estar entre casa, Calella, i dinars familiars.

El segon mes desembre, ja fem la primera sortida amb la furgo. Anem a Alacant a caminar amb la motxil·la (l'Aina fa el seu primer cim el Peñon d'Ifach) i aprofitem per veure zones d'escalada, una mica tortura .. (Peñon, Puig Campana, Ponoig, ..)

El tercer mes gener, fem excursions per el Montseny.

El quart mes febrer anem a La Palma de Canaries. Avió, excursions, el primer gran viatge.

El cinquè mes març provem d'anar a escalar a Gelida, però el temps no acompanya i encara no ho tenim gaire per la mà.

Aquests dies hem fet el primer viatge d'escalada, i podem dir que ha estat un éxit.
El primer dia vam estar a Montesa i vam portar la hamaca, la escola és perfecta per nens però la hamaca no la deixava dormir i li tocava molt el sol així que no va estar bé del tot.El segon dia repetim Montesa amb el mateix material però amb esterilles per tapar-li el sol.
El tercer dia anem al barranc de l'Avern al sector patiras, sector ideal també per nens i aquesta vegada ens portem la tenda (2 seconds de decathlon) i va anar molt bé. La tenda amb les esterilles fan que la nena pugui dormir i la resguarda del vent i sol.

El quart dia anem a Marin però fa molt de vent així que les nenes és queden a la furgo.

El cinquè dia anem a Sax, tornem a plantar la tenda i torna a funcionar molt bé, així que sembla que ja tenim la solució, esperem que ens permeti tornar a escalar !!!
I el finde que vé a Os i a Tartareu!!!

6 comentaris:

pollicino ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
deivid´s ha dit...

Je,je quina canya! Aprofiteu que encara no camina perqué després es complica una mica!. Tot i aixó, olé l´activitat que esteu fent amb 5 mesos, nosaltres ara fa un any i tb hem intentat de seguir escalant, tot i que és més fàcil fer boulder... ànims!

Anònim ha dit...

benvinguts al club!

nosaltres vem començar pel I- (primer inferior) i als 12 dies ja vem portar el menut a escalar. Des d'aleshores vem anar optimitzant la infraestructura i no vem parar fins que va començar a caminar. Ara anar a escalar passa per quedar amb més gent amb nens.

ànims

Ujamaors ha dit...

... com mola veure´us escalar els tres juntents !!!! Apala un munt d´abraçades als tres !!!

Dani & Laia ha dit...

Eisssss companys,
ens alegra saber que esteu comensant a escalar.
Qui sap, a lo millor ens trobem aquet cap de setmana x les terres de Lleida =P.

Ja em vist les fotos i que la nena es preciosa, felicitats mil.

Salutacions desde Kalymnos =D

Nosedeg ha dit...

Deivid's suposo que cada edat té les seves cosses i ens haurem d'anar adaptant.

Anònim, primer inferior !! i nosaltres que ens pensavem que erem uns valents "inconscients". Estem intentant que s'animi la colla d'escalada per tenir amics per l'Aina però de moment sembla que no funciona ...

Jaume, el que és escalar els tres junts de moment encara no .. Ha de ser una passada fer tapia els tres junts oi ??

Dani i Laia, per Kalymnos això si que es muntar-s'ho be .. estarem pendents del bloc a veure que heu estat fent, si ja heu tornat i esteu per Lleida ens ho dieu, encara que nosaltres de moment només friki eh ??

Merci a tots per els ànims, esperem anar explicant d'altres sortides ..