dilluns, 6 d’octubre de 2008

1er Open d'escalada en bloc de Cardedeu 2008

El proper dia 18 d’octubre a partir de les 10h del matí es celebrarà a la plaça de l’Església de Cardedeu el 1er Open d’escalada en bloc, organitzat per el Centre Excursionista de Cardedeu, que aspira a congregar un bon nombre d'escaladors i escaladores d’aquesta especialitat.
L’esdeveniment forma part de la mostra d’entitats de Cardedeu, on una gran part de les entitats del poble organitzen diversos actes durant tot el cap de setmana.


S’utilitzarà l’estructura de la FEEC, que ha estat recentment ampliada i permetrà dissenyar diverses vies amb varietat de dificultats perquè puguin gaudir tots els participants independentment del seu nivell d’escalada.


Els participants per el preu de 10€ d’inscripció gaudiran de tot el dia per anar provant les diverses vies, una samarreta de l’acte, i la possibilitat de recuperar forces menjant pa amb tomàquet i botifarra i una beguda. Se’ls proporcionarà un full perquè anotin les vies que encadenin, fent una classificació actualitzada durant tot el dia i al finalitzar és sortejarà material divers entre els participants proporcionat per les tendes Camp Base i Illa Esports de Granollers.


Pretenem que aquest open no sigui només una competició sinó una gran festa on tots puguem gaudir de la escalada, així que us hi esperem a tots.

6 comentaris:

marta ha dit...

ei holaa! soc la marta i em sembla molt be aquest 1r open!, pero no trobo més informació enlloc més que en aquest blog! l'open d'escalada en bloc... hemm... el bloc de que serà, de roca o d'artificial?? on hem de fer les inscripcions?? si em pots contestar en el següent e-mail em faries un gran favor! gracies marta.nonstop@gmail.com

Anònim ha dit...

Hola vaig participar ahir al open de bloc amb uns companys i m'agradaria veure la classificació general per veure com vàrem quedar i fomentar el pique,jeje.. Només he trobat el blog d'en Ferran Guerrero que diu la classificació dels 4 primers, diu que va quedar 2º pero jo que vaig veure la final juraria que va fer 3er,no??
Moltes gràcies per tot i sobretot per l'entrepà de buti!

xs0652 ha dit...

Hola anònim!
Durant aquesta setmana penjarem la classificació al blog i els videos de la final ( el Ferran Guerrero va quedar 2º va arribar un pèl més amunt, el vídeo es veu molt bé, ja veuràs).
L'entrepà de buti va estar molt bé, però el millor va ser veure el vostre fanatisme, ni el diluvi us va aturar.Així que el mèrit es de tots els que vau participar, els organitzadors estàvem flipant, de debó!
A veure si l'any que vé tenim més sort amb el temps!

Anònim ha dit...

ok, així el segon pegue de la final va ser no comptaba. Esperem que l'any vinent el temps ens acompanyi! Gràcies per tot!

dusmin ha dit...

va star d puta mare. i ploven enkara molava mes. a muerte!

marta ha dit...

fotos?? penjareu les fotos algun lloc?? m molaria tenirles per fer una mica de publicitat x lany q be! veure si convenço als del poble!!
gracies a l'organització!! va ser tot ,molt casola pero perfecte, el caliu de la gen, el fanatisme i totes aquestes coses!
fotos?? fotos??!!