dilluns, 28 de gener de 2008

Curs d'alpinisme BenasqueAprofitant que no hem pogut fer vacances per Nadal, ens agafem dos dies i ens anem quatre dies a Benasque.

Com tenim pensat anar aquest estiu als Alps, utilitzem aquesta sortida per fer un curs d'alpinisme.


Contactem amb un guia de muntanya (Miquel Gomez) i quedem el diumenge al matí davant de Barrabés.

Pujem divendres per la tarda i el dissabte fem una mica de memòria de com anaven els esquis de muntanya. Dormim al costat de l'hotel Llanos de l'hospital, i ens sorprén el número de guardia civils que hi ha.Començem a pujar per les pistes d'esquí nòrdic i a mitja pujada ens trobem els guardia civils fent maniobres de rescat, aquests no van ser els que ens van rescatar a les roques del masmut.

El diumenge ens trobem amb en Miquel i anem a la vora de les pistes de Cerler on fem pràctiques d'autodetenció i ancoratges a la neu.Dilluns tornem anar al mateix lloc i practiquem encordaments en glaciar, crestes i tècniques de rescat en esquerdes.

Després de dos dies amb molt de sol fa que haguem de deixar la part de gel per més endavant ja que el poc que hi havia és va desfer.

Ara ja tenim alguns coneixements bàsics i només ens queda practicar, entrenar i que nevi una mica ....


1 comentari:

SBTVD ha dit...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the SBTVD, I hope you enjoy. The address is http://sbtvd.blogspot.com. A hug.http://sbtvd.blogspot.com/