dimecres, 7 de novembre de 2007

Chamonix

Pont de tot sants, encara que ens diguin que estem bojos decidim anar a un dels llocs on fa temps que volíem anar CHAMONIX.

Sortim dimecres a les 16h avantatges de ser funcionaris i arribem a Chamonix sobre les 23:30h.


Com no tenim gaire clar les condicions de la neu la nostre primera idea es agafar el Tren del Montblanc i caminar cap al primer refugi, anem a la oficina de turisme on ens diuen que el Tren ja esta tancat i ens adonem que no es temporada alta que diguem, així que ens decidim veure el Montblanc des de lluny i fer una mica el turista agafant el teleferic a l’agulla du Midi.
Ens trobem al telefèric amb dos francesos ben equipats, i ens diuen que van a fer la cresta de les Cosmiques.

Es espectacular veure el Montblanc, el Montblanc du tacul, les grand jorasses, la dent del Gegant, ... tot tant a prop i tant lluny alhora.


Els pocs que s’atraveixen a sortir de la super estació de l’agulla del Midi fan la cresta de les Cosmiques que es veu perfectament des de la estació.


Com volem caminar una mica, fem el camí que uneix la estació inter-mitja i la estació del tren de Montvers (2h,30m) i així podem veure els Drus i la Mer de Glace.
Per acabar passegem per Chamonix i veiem la multitud de tendes de muntanya que hi ha, això en temporada alta ha d’estar a tope.

Ens prepararem i tornarem en una millor època.