dimarts, 30 d’octubre de 2007

Sorpresa a Mallorca

Aquest cap de setmana, concretament diumenge, feia anys, però no qualsevol edat... feia 30 anys!!! Uf!!!
En principi havia de ser un cap de setmana normal: escalar dissabte i a celebrar-ho després, però a la tarda del divendres em van dir que fés la motxil·la que marxàvem tot el finde a Cogullons ( zona d'escalada de Tarragona amb un entorn inmillorable). Doncs, vale!
Però la sorpresa va venir quan vaig veure que anàvem direcció Barcelona, direcció al port, anàvem... a Mallorca!!! Un cap de setmana tots junts a Mallorca! Vaya regal!

L'escalada va ser una mica anecdòtica, però tot i això vam poder escalar a dues zones molt guapes.


Pel matí i havent dormit al bar del vaixell (imagineu les forces que teníem) vam anar a l'escola Fragels. És una escola on predominen les vies a partir del seté grau amb xorreres i desploms espectaculars. Com a única ressenya portàvem un llibret cutre de desnivel, així que en aquestes condicions vam fer el que vam poder:
- 6a+ de diedre molt tècnic
- 6a amb un passet fi
- 6c+(llibret desnivel) o 7a+ (segons uns guiris que ens vam trobar)
- 7a de desplom (foto)


Per la tarda i després de passar molt de fred a Fragels, vam anar a l'escola d'Alaró.
En aquesta escola vam fer només dues vies de 6a, ja que ens vam trobar una cursa de muntanya, unes cabretes perdudes, ens va costar trobar el sector que volíem,... en definitiva, que molt fanàtics no estàvem.
Després d'un dia molt intens vam anar a sopar a un celler típic mallorquí i a casa la Joana, una amiga del Dani (només del Dani, jeje!) que ens va acollir com si ens conegués de tota la vida, gràcies per tot.
Segur que tornarem!En resum, va ser un cap de setmana que no oblidaré, vau fer que aquests 30 anys fossin molt més que un aniversari.
Merci: Micki, Laura, Dani, Sara, Let, Sarai, Marta, Metal, Dusmin i Xavi. Gràcies per tot!!!


1 comentari:

PGB ha dit...

Collons quin regal!
Felicitats pels 30 tacos!!! Em portes 5 anys, d'aqui dues setmanes em cauen a mi els 25... :P

A seguir tibant bou!!!