dimarts, 1 de maig de 2007

Santa Linya

Cap de setmana llarg i els mentiròlogos pronostiquen pluges per tota Catalunya, com que estem una mica fanàtics, sortim igualment. Decidim anar cap a Lleida, concretament a Santa Linya, escola coneguda mundialment per la impressionant cova, només apte per frikis, així que nosaltres, simples mortals, anem al sector futbolín.

Entre ruixat i ruixat vam fer les vies següents:

- Judit (V+)
- Júlia (V+)
- La mare del corder (6a+): via amb sorpresa, a en Blind li surt un mussol d'un forat i no la fem,ja que encara estan les cries dins.
- Punt de trobada (6a+): via de placa que es deixa fer molt bé.
- Me voy a venir (6b+): via amb un pas de bloc.
- La bordeta free (6b+): aquesta via també té un niu, així que només la fa en Let i en Dani.

- Tòtem (6c): via molt guapa, amb molt de canto i de col·locació.
- Els iluminati (6c+): via d'un pas dur a mitja via.- El kakilo (7a): via que encadena en Blind a vista, amb repòs a l'arbre inclòs com a la foto del llibre de ressenyes. Felicitats!
- Còlera (7b)

3 comentaris:

Pietro ha dit...

Referent a la via "La Mare del Corder" fa uns mesos la vaig provar i em va semblar molt perillosa, no pas pels mussols, que llavors no n'hi havia, sinó per lo descomposta que estava. Suposo que el mussol us el veu trobar a un primer gran forat que hi ha. Si és així ja li podeu donar les gràcies perquè a mi aquesta via em va semblar un autèntic suicidi tal i com ja vaig comentar a la piada que vaig fer (http://groinket.blogspot.com/2006/12/santa-linya-sectors-futbolin.html).

Nosedeg ha dit...

La veritat es que no la vam fer per el Mussol i també perque estava molt descomposta. Per sort no es va trencar res però s'havia de vigilar molt... Millor dedicar-se a d'altres vies.

albert ha dit...

Teniu raó, aquesta via i les 2 de l'esquerra, no estan gaire currades, més aviat fetes i deixades estar... La resta del sector ja és altra cosa, sobretot després de 2 anys que hi ha passat un munt de gent ¡¡¡