dimarts, 29 de maig de 2007

Cargolaire, Calders

Dissabte encara que el pronòstic és de pluja anem a un sector nou de Calders "El Cargolaire". Som els "valents" Metal, Ali, Carles, Eli i Xavi.

Ja hi haviem estat però només haviem anat a mirar les vies.

Anem a mirar les ressenyes al bar Soldevila però ens diuen que just aquesta setmana estan de vacances o sigui que esmorçem a l'altre bar.

Quan arribem ens trobem a uns escaladors locals que ens recomanen les vies per escalfar.A veure si encertem els noms de les vies, començem per les primeres vies "Mercisu" un V+ que comença per un diedre i acaba amb un flanqueig a la dreta i la següent l'esquerra "brams" 6b que comença amb pasos tècnics i acaba amb un desplom per un esperó (s'ha d'apretar força).


Seguim cap a l'esquerra i fem un altre V+ Inevitable destí via que comença amb diedre i a dalt es torna més fina.
Tarda de Sant Joan, V+ un altre diedre que acaba en un flanqueig cap a l'esquerra i El vanguardista 6b, comença amb uns forats molt bons i acaba amb un pas de bloc per poder xapar la reunió.
Ja no tenim més informació així que ens encigalem, jo pateixo com mai a una via més a l'esquerra de la cargolada que semblava que tenia bon canto però que em costa xapar els tres seguros.
En Carles prova "La cargolada" ??, li surt força bé però li costa la sortida per l'esperó.

6 comentaris:

un bou ha dit...

La via que vau provar amb la fotu em costa d'identificar, però ha de ser la Meuca 6c o la Marrana 7a; probablement aquesta última. A la dreta de la Marrana hi ha la Aznar Mort que té el nom pintat a peu de via, potser us hi vau fixar..

Bones fotos per cert!

Jortx ha dit...

Jo també diria que és la Marrana, perquè sembla que es vegin els bolts de la Meuca per allà darrera.

Ja és mala sort que ara que portem les ressenyes allà Calders tanquin per vacances.....

Anònim ha dit...

es la marrana fijo, ta al pas dels plans després del emptroment, es molt bona, i la cargolada encara més, tot i q encara no l'he tret. la setmana pasada el guit va trencar una regle d dretes entrant a la R. un 10 i a10.salut

ramon solso

nosedeg ha dit...

Sí que és la Marrana, merci per facilitar-nos la identificació.I per curiositat, sabeu quin grau té la cargolada?

Jortx ha dit...

Diria que 7b+

Anònim ha dit...

era 7b sup, pero la van decotar a 7b kuan es va treure el pas sense la necessitat de llençar, abans o provavem anant a dos mans a la ganda desde el canto de sota i la miniregle lateral de dretes.
la setmana pasada estava de 7b, pero al trencar-se la regles entrant a R ki sap?, jo diria q es mantindra, sent un miqueta més dur, encara.
l'espero es tècnic, de plams laterals amb dreta i mini invertits per esquerra. la 5º 0 6º xapa es millor saltar-la i xapar desde sobre esperó.
ànims i sort per la via.

Ramon solso