dimecres, 11 d’abril de 2007

Setmana Santa III

Dijous a la nit s'incorporen la resta del grup, amb la baixa d'última hora de la Marta, som en Let, Sarai, Metal, Ali, Dani, Sara, Domènec,Plàcid, Xavi i Eli.

Divendres comencem per un sector amb vies tan guapes com assequibles, una cosa difícil de trobar a Catalunya. Anem al sector Alex i fem totes les vies del sector: By night (5c+, en Sergi Albert li dona un 6a), Grosse et Caille ( 5b), No problem (5b+), Désir de Velours (5a), Alex (4c+), en Metal i l'Ali fan: Aladin(4c), Jasmine (4c+). Per acabar anem al sector del costat i fem Boroboro (6b+).


Com cada dia acabem menjant a les taules que hi ha al costat del riu, i aquesta vegada amb el Buba fent psicobloc.Dissabte tornem a llevar-nos amb molt de sol, decidim canviar de sector aquest cop anem a la Crève la Dalle, a 10 segons del cotxe. Escalfem amb Fortitude (5c): passos tècnics i Crève la Dalle (6a): molt complert.


Ja escalfats provem Réveil Matin (6b): Molt bona via de 30m, i KNTZ (6b): via més de bloc però també força bona. L'iris (6a), L'Ange Bafoué (5c) i acabem amb Quand les fusils se taisent .. (6c): un pas de bloc dur a l'inici.


Ens recuperem al Bar de Correns (bieres i panaches) on ens reben com els espagnols, cantant l'himne del Barça, ...

Diumenge últim dia d'escalada, costa una mica movilitzar-nos però per fi anem a la vora de la gran pared. Una mica d'estres per tanta gent a peu de via però aviat ocupem el sector Eole, Le Colibri i Nuage.

Escalfem amb Les Plantes qui savent (5c): Una mica pulit al inici, Intentem fer T'as pas cent balles (6a) però al final hem de fer La santé par les plantes (6b+) perquè ens ocupen la via.Fem una de les vies estrella de Chateauvert Le Colibri (5b+) de 42 m. que no es pot marxar sense haver-la fet.
I per acabar amb les nostres forçes fem Cabriole (6b) que impresiona com un 7a, desplom i molt de canto.Per despedir-nos de la semana santa volem fer el sopar de comiat. Busquem un restaurant local però sembla que els Francesos viuen massa bé, els trobem tots tancats i hem d'acabar en un xinès-vietnamita ...

Com no tot es escalar, hi havia algú que encara tenia forçes per encadenar !!!!

3 comentaris:

Pekas ha dit...

No acabo de localitzar la escola...
a on dius que para...(més o menys..) Té bona pinta...nooo..???

Un viatge guai... et deixo el meu... :-))
http://cimasycronopios.blogspot.com/2007/04/cacin-loja-y-pea-cabrera.html (versión A );-))

Pietro ha dit...

Comapanys, una pregunta: totes aquestes escoles surten a la guia aquesta d'Avignon Soleil?. La veritat és que totes les escoles que ens has presentat tenen molt bona pinta. Serà qüestió de posar-ho a la llista de possibles destins. Què tal les millors époques per anar-hi?, és possible a l'estiu?

Nosedeg ha dit...

Hola gent!
L'escola de Chateauvert es troba a la provença francesa, passat Aix en Provence, a la sortida de Brignoles, a unes 5 hores i mitja d'aquí.Val molt la pena, així que quan la localitzis, no t'ho pensis i fes -li una visita, Pekas.

Pietro,pel que fa a la guia d'Avignon soleil, surten totes les escoles que hem explicat excepte les de Buoux i Chateauvert que tenen llibre propi.La guia està bé per situar-te i tenir una visió general de la zona, però és la guia guiri i els graus estan una mica rars.
A l'estiu no és una bona època,fa massa calor i la majoria de sectors són sud.Chateauvert encara, pq hi ha el riu al costat i pots jugar amb les orientacions.Però a prop d'aquestes zones tens bones escoles com Ceüse, Orpierre,...Bé, ens seguim llegint!