dimecres, 11 d’abril de 2007

Setmana Santa IIDimarts 3 d'abril anem cap a les Dentelles de Montmirail a l'escola Chaine du Clapis, una escola amb unes parets espectaculars que combina sectors de placa amb sectors estil Ceüse.

Aquí estem dos dies, el primer dia el temps ens va deixar fer forces vies. Són les següents:

-Vil le coyote (6a), Bouge de là (6b), Le pire ami du loup (6b), Tonton tictac (7a): via molt guapa de 35 m però amb un pas de bloc a l'inici, Hassan vaut le coup (6a), A moured marchi (6b).
El segon dia ens vam despertar amb molt vent i fred i cap allà a les 2 ens va ploure, així que vam fer el que vam poder: - La berlue (v),Blocus (6a) 32m, Mad max (6a+) 32m, Dernier tango au clapis (6c) 30m

Dijous 5 d'abril anem cap una escola amb molta història, Buoux, ja hi havíem estat i la recordàvem molt dura, no ens vam equivocar. Per això vam deixar les plaques inhumanes de forats de fa dos anys, per anar als sectors de canto. Aquestes 4 vies ens van deixar rebentats!!!

-Samba (6c+), La fakir (6a+) de fisura interminable, Encore et toujours (6b+), La flèche (6c)

Després d'aquests dies de tranquilitat ens anem cap el càmping de Chateauvert (Correns) per preparar la rebuda a la penya Buba!!!

3 comentaris:

Dani ha dit...

El puto "piececitos" ha vuelto a lo grande, tiene los huevos más grandes que se hayan visto nunca...
Saludos a la tibetana, la más grande, jeje
Dani. aka:Cherokee aka;Negrako aka:Africano aka: Aborigen
aka: Me cago en vuestra vieja
pd: a ver si poneis todo el finde de semana santa kabron/a

PGB ha dit...

Si que us ha donat de si la Setmana Santa! A muerte!

Nosedeg ha dit...

Hola Dani, aquesta setmana em tingut força feina i fins demà no acabarem d'explicar la setmana santa (ja se que molts esteu esperant el final ...)

Hola PGB, la veritat es que hem pogut escalar cada dia, i feia temps que no aprofitavem i trobavem escoles tant bones. França es molt recomanble !!!