dimecres, 11 d’abril de 2007

Setmana Santa I

Com veiem que no fa bon temps enlloc, mantenim els plans inicial i la Eli i el Xavi marxem cap al Sud de França a explorar el terreny i les escoles.

Divendres 30 acabem de treballar i marxem cap a França, primera visita a Venasque (a la vora
de Carpentras, Avinyó), ens la van recomanar i ens van dir que hi havia el nom i el grau a peu de via.


Dissabte 31 (Venasque) trobem les parets a la dreta de la carretera D247 cap a Le Baucet.

Veiem gent escalar i trobem un sector a peu de carretera. Ens diuen que hi ha un rally i que tenim de temps fins a la 13,30h per marxar o ens haurem de quedar fins a les 19h. Mirem el sector i veiem que hi ha els noms a peu de via però no el grau, com tampoc fa gaire bon dia decidim buscar altres sectors.

Tornem cap al poble i veiem mes gent a un altre sector i està fora de la carretera del rally.

Aquest sector però sembla força dur, parlem amb els escaladors locals i un d'ells ens acompanya a uns altres sectors i ens recomana diverses vies. Veig que té una de les guies Jingo/Wobbly i ens diu que es pot comprar al Decathlon del centre comercial abans d'arribar a Avinyó.

Fem les vies següents: Ca tourne bien (V), Le pere Noel ... (6b): 6c- a la guia i Formatge au desert (6b).


Comprem la guia (Avignon Soleil) i com no fa gaire bon dia ,diumenge, decidim visitar "Saint Léger" de Mont Ventoux, escola de moda dels frikis, s'assembla a Rodellar però sense gairebé aproximació i amb els sectors un al costat de l'altre.Acabem a Buis-les-Baronnies, aprofitem per fer dos vies al sector Ubrieux: Post natal (6b) i L'enfance de l'art (6b) vies de placa.

Dilluns anem al sector Baume Rosse, on trobem vies de diversos graus i varietat de tipus d'escalada (plaques, desploms, ..)

Coin Coin (6a): 35m. recomanable, La Bavette Spatiale(6a): 30m, Coulieur d'Embruns (6b), Pleine Lune (6a), Le Dièdre (4+): Error a la guia "6a", Qualif a la place .. (6b), Les Mille-et-unes Buis (6a): via dura, Rigni Rignette ... (6c)