dilluns, 23 d’abril de 2007

Camarasa

Després d'un cap de setmana de pluja, escollim Lleida per disfrutar del sol.
Aquesta vegada som menys gent (Manel, Dani, Carles, Abel, Marta, Eli i Xavi). De camí ens trobem al Pepe i la Olga amb la Julia.

Dos nous sectors de Camarasa, una de les últimes zones de moda que fa temps es van publicar a la web del club alpí bell·lloc i ara ha sortit publicada al últim escalar nº 55.Anem per dalt (pista llarga i ferrata de baixada), arribem al sector La Selva i trobem la majoria de les vies ocupades (es nota que està de moda) i per això escalfem amb les vies de la dreta.Ventdelpla (6b+): Molt dura si la fas recta, si es per la dreta esta mal chapada. No gaire recomanable i menys per escalfar.Tres i l'úroleg (6b): Aquesta sí que es bona per escalfar.

En tu grupa (6b+): Un pas abans de la reunió, i a sobre es trenca el primer canto.

Demencia senil (6c+): Un pas de bloc on s'ha d'anar una mica a l'esquerra.La musica del vi (6c): Bona via, però que com tot el sector s'ha de netejar molt ja que es cau una bona part de la fisura donant-nos un bon susto i un bon cop al genoll. (no és el meu dia ..)

Busqueu la diferencia entre les dues vies.

5 comentaris:

albert ha dit...

caram, si que hi havia gent ¡¡¡ vau provar les vies del Fashion?

Nosedeg ha dit...

La veritat es que després de l’ensurt que vam tenir (i que tenia un bon cop al genoll) vam marxar i no vam ni veure les vies de l'altre sector.
Esperarem a que es netegin una mica més els sectors ja que es un bon lloc per l'estiu.

albert ha dit...

Crec que vau triar la que per mi és la pitjor via del sector, la Ventdelpla ¡¡¡
I la fisura de la Música del vi, efectivament tens raó, encara queda per netejar, però curiosament, diria que la resta estan impecables de netes... per exemple, la 3 i l'úroleg, suposo que la vas trobar neta.
I les que estaven ocupades (foto 1 del blog) també estan impecables... Superrecomanables les 3 vies just al baixar de la ferrata.

Nosedeg ha dit...

Es el que passa quan vas a un sector i el trobes a tope que has de fer les vies que ningú està fent (perquè serà ??) La fisura de la Música del vi ja està una mica més neta (m'en vaig endur la meitat). La veritat es que va ser una sensació molt bestia veure com queia tota la fisura i jo amb ella ... El 7a de l'esquerra hi havia una parella d'aragonesos que no les tenien totes amb el bloc que hi ha a l'entrada ... La veritat es que segur que seran uns sector molt bons ...

Xavi_ivaX ha dit...

Hola, acabo de descobrir aquest blog!
Camarasa.... mmm... tink k tornar... la setmana k ve pujo!

M'encanta aquesta escola sobretot els dos sectors d'adalt el fashion y la selva! Vies continuades llargues, i amb un munt de bidedos! Va ser el que més em va sorprendre arribar sense haber fet mai bidedos i sortir com un pro!! jejeje al final fiques els dits i venga pa arriba sin pensar, lo imposible se hace posible!

Es una escalada molt disfrutona.

per cert algú sap on esta el sector a l'altre costat del riu, he llegit que hi ha una tirolina pero no la he sapigut trobar!!!

Fins aviat!