dilluns, 12 de març de 2007

Can Jorba (2)

Aquesta vegada anem a fer tapia .. Som en Miki, Laura, Metal, Ali, Eli i Xavi o sigui que farem dos cordades de tres.

Es la primera via llarga de la Laura, i com fa temps que no en fem anem a una via asequible. Tornem a Can Jorba (Miranda) esperant no trobar masses cordades.

La idea inicial era fer la Sol Solet i la Bego-Kush, però al arribar ens trobem que la Sol Solet està a tope i decidim fer la Escabroni Escapullini i la Bego-Kush.


Ens dividim de la següent manera:

Xavi, Eli i Ali anem a la Bego-Kush i en Miki, Laura i Metal fan la Escabroni.

La Bego-Kush està equipada en parabolts, la primera reunió en comptes de com posa al llibre està a la dreta de la Escabroni. Els dos primers llargs estan equipats (alejes) però amb força canto i bones reunions.La R del tercer llarg s'ha de fer en un arbre per la dreta del sostre (enllaçant amb el gran diedre sud). Seguint força a la dreta hi ha un parabolt, i seguint per la dreta del diedre, en mig de la placa, vas trobant algúna altre xapa (costa una mica de seguir la via ja que flanqueja cap a la dreta).
A la R4 hi posa el nom, seguim recta fins la R5 i per arribar a dalt de l'agulla s'ha d'anar cap a la dreta (2 parabolts) i fer la ultima R a una sabina.
Acabem de pujar caminant fins a la agulla de can jorba i desde aqui baixem una mica i agafem un cami molt evident fins a la agulla que es veu al fons.
Desde aquesta agulla trobem un arbre amb cordinos on fem un petit rapel i agafant un altre caminet baixem cap a la dreta fins arribar a la canal de l'oca. Després d'uns quants rapels que es fan interminables arribem al peu de via.

1 comentari:

txomo ha dit...

miki, bonita foto, pero bájate los calcetines xDDD